fbpx
Orrekulla Industrig. 35, Hisings Kärra, 031-389 28 00

Uncategorized

Butikspersonal sökes

Vi söker en person som stärker upp vårt team i butiken. Du ansvarar för att kunderna skall känna sig välkomna in i vår butik. Rent, snyggt och ordning och reda vill du ha runt dig. Arbetet är varierat då du både kommer att få sälja kläder, skyddsutrustning och ta fram reservdelar.  Det viktiga är att du har ett stort MC-intresse och en viss teknisk grundkunskap. Sen kan man lära sig det mesta om viljan finns. Du gillar att ha många bollar i luften och bitvis är trycket högt under högsäsong vilket du såklart tycker är jättekul. En stor social kompetens är en självklarhet då både teamkänslan med övrig personal är superviktig och att kunna hantera kunder är en del av jobbet.

Tjänsten är över säsong med goda möjligheter till året runt anställning för den rätte personen.

Bike Göteborg är ett helt fristående, ägarlett företag med korta beslutsvägar. För dig med driv, vilja och engagemang finns det inga begränsningar för hur långt du kan gå och utvecklas inom företaget.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse med rätt person

Skicka in din ansökan till ola@elitmc.se . Skicka personligt brev samt CV, bifoga gärna foto.. Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter.

EliT MC Göteborg