Orrekulla Industrig. 35, Hisings Kärra, 031-389 28 00

Premium Brands

Det är ofta mycket känslor inblandade i valet av motorcykel. Kanske är du ute efter prestanda, rätt sång från motorn eller lägger du störst vikt vid utseendet? Många saker spelar in men gemensamt för alla dessa är känslan – glädjen och längtan ens hoj-val ger. Även om du är ute efter att röja snö eller dra in virke från skogen så har även teknik, smarta lösningar och design stor betydelse. På Bike Göteborg finns en motorcykel för alla människor, oavsett om du söker snabbhet och hardcore eller kvalitet och komfort. Vi säljer motorcyklar av märkena BMW, Ducati, KTM och Can-Am fyhjulingar. Fyra kvalitetsmärken som på olika sätt sticker ut. Vår kunniga personal hjälper dig att göra verklighet av dina drömmar. I modellutbudet av BMW finns motorcyklar för hela kundkategorin. Ducati är förknippat med hög finish och italiensk passion. KTM är med sina oborstade vildsinta modeller märket för racingentusiasterna. Can-Am med alla sina supersmarta lösningar och traktor reggade fyhjulingar är marknadsledande av många anledningar men framförallt sin fantastiska kvalitet och finish. Vår personal kör själv motorcykel och får kontinuerlig produktutbildning på alla våra märken. Entusiasm och kunskap hjälper oss i vår strävan efter att ge dig en upplevelse på vägarna.

Låt oss sälja din MC

När det gäller begagnade mc är vi både stora och duktiga. Vi omsätter vårt begagnatlager över tio gånger per år! Vi säljer väldigt många motorcyklar på försäljningsuppdrag. En god och trygg affär för både oss, kunden och säljaren. Vår enorma
omsättningshastighet borgar för att säljaren förvandlar sin hoj till pengar väldigt fort. Du kan tryggt lämna hojen till oss, vi har fasta rutiner för allt och affären löper enkelt och bekvämt.

Bike Göteborg